Selecteer een pagina

Doet uw organisatie al mee met de Ontdekdezorg week 2021? De Ontdekdezorg week wordt georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren in een baan in zorg en welzijn. De Ontdekdezorg week is zowel landelijk als regionaal georganiseerd. Voor meer informatie over deelname aan de Ontdekdezorg week kunt u contact opnemen met uw regionale werkgeversorganisatie. Welke dat is, kunt u hier vinden. 

Check. Match. Like. Ontdek.
De Ontdekdezorg week 2021 vindt in verband met het coronavirus online plaats. Deelnemers komen dit jaar dus niet fysiek langs bij uw organisatie, maar we richten ons platform zo in dat ze online kennis met uw organisatie maken. Deelnemers kunnen via landelijke webinars en onze website praktische informatie krijgen ove

r leren en werken in de sector. Deelnemers die al beter weten wat ze willen en zoeken kunnen rondkijken op de digitale Ontdekdezorg markt. Hier kunt u zich presenteren door middel van onder andere een video, uw website en een beschrijving van uw organisatie. Door middel van de kalender en de contactfunctie kunnen deelnemers meteen contact met u opnemen en een afspraak inplannen. Daarnaast kunt u zelf online kennismakingsmomenten organiseren, zoals bijvoorbeeld een live Q&A.