Selecteer een pagina

Ontdekdezorg week: 22 t/m 27 maart
De Ontdekdezorg week wordt georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren in een baan in zorg en welzijn.Tijdens deze week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. Ze oriënteren zich, kunnen rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij hen in de buurt.

Ontdekdezorg online
De Ontdekdezorg week 2021 vindt in verband met het coronavirus online plaats. Deelnemers komen dit jaar dus niet fysiek langs bij uw organisatie, maar we richten ons platform zo in dat ze online kennis met uw organisatie maken. Deelnemers kunnen via landelijke webinars en onze website praktische informatie krijgen over leren en werken in de sector. Deelnemers die al beter weten wat ze willen en zoeken kunnen rondkijken op de digitale Ontdekdezorg markt. Hier kunt u zich presenteren door middel van onder andere een video, uw website en een beschrijving van uw organisatie. Door middel van de kalender en de contactfunctie kunnen deelnemers meteen contact met u opnemen en een afspraak inplannen. Daarnaast kunt u zelf online kennismakingsmomenten organiseren, zoals bijvoorbeeld een live Q&A.

Match
Daarnaast willen we tijdens, maar nadrukkelijk ook ná de Ontdekdezorg week, het proces en het handelingsperspectief voor geïnteresseerden goed organiseren. Onze insteek is dat geïnteresseerden zich tijdens de digitale Ontdekdezorg week kunnen oriënteren, maar ook vervolgafspraken kunnen maken om uw organisatie beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door (indien natuurlijk veilig mogelijk) een kijkje te nemen op één van uw locaties, of door een digitaal gesprek te hebben met een recruiter.

Landelijke én regionale campagne
De Ontdekdezorg week wordt zowel landelijk als regionaal ondersteund en gepromoot. Landelijk zal er een online campagne worden opgezet waarbij de doelgroep wordt aangesproken om deel te nemen. Maar ook uw regionale werkgeversorganisatie promoot de Ontdekdezorg week bij u in de regio.

Regionale Werkgeversorganisaties
Hieronder kun je vinden met welke regionale werkgeversorganisatie u contact kunt opnemen voor een deelname aan de Ontdekdezorg Week.

Rijn-GouweCare2Care
RijnmonddeRotterdamseZorg
Groot Amsterdam, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland NoordSIGRA
Noord-BrabantTransvorm
Utrecht, Amersfoort en Gooi & VechtstreekUtrechtzorg
Kennemerland, Amstelland en Meerlandensamen Voor Betere Zorg
  
ZeelandViaZorg
Twente, Achterhoek, IJssel-Vecht en Stedendriehoek/Noordwest-VeluweWGV Zorg en Welzijn
Zuid-Holland ZuidWGV Zorg en Welzijn Zuid-holland Zuid
Zuid-, Midden- en West- GelderlandWZW
LimburgZorg aan Zet
Groningen, Friesland, DrentheZorgpleinNoord
Haaglanden en Nieuwe Waterweg NoordZorgZijn Werkt
FlevolandZowelwerk
Week van Zorg en Welzijn
Week van Zorg en Welzijn - Organisaties