Selecteer een pagina

Van Week van Zorg en Welzijn naar Ontdekdezorg Week
De Ontdekdezorg Week wordt georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren in een baan in zorg en welzijn. Tijdens de week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. Onze nieuwe naam past daarbij. We sluiten hiermee aan bij de landelijke Ik Zorg campagne, maar behouden tegelijk ons eigen gezicht.

ONTDEK. 
We hebben gekeken naar de beste manier om de doelgroep van de Ontdekdezorg Week (zij-instromers en herintreders) te bereiken. Daarom zetten we in 2020 extra in op regionaal georganiseerde evenementen en bijeenkomsten, zoals speeddates, job cafés en banen- beurzen/markten/festivals. Bij deze evenementen kan uw organisatie aansluiten!

CHECK.
Neem contact op met uw regionale werkgeversorganisatie (zie contactgegevens hieronder) en sluit aan bij een Ontdekdezorg Week-evenement bij u in de regio. Ontmoet potentiële werknemers en maak een match!

MATCH.
Daarnaast willen we tijdens, maar nadrukkelijk ook ná de Week, het proces en het handelingsperspectief voor geïnteresseerden goed organiseren. Onze insteek is dat geïnteresseerden op één van de regionale bijeenkomsten tijdens de Week een vervolgafspraak kunnen maken om uw organisatie beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door een kijkje te nemen op één van uw locaties, of door het bezoeken van een informatieavond.

LIKE.
Voorafgaand aan de Ontdekdezorg Week starten we met een online campagne: Heb jij de z-factor? Ben je geschikt voor leren in werken in zorg en welzijn? Heb je bijvoorbeeld inlevingsvermogen en ben je initiatiefrijk, communicatief, teamgericht? Test het online!

Regionale Werkgeversorganisaties
Hieronder kun je vinden met welke regionale werkgeversorganisatie jij contact kunt opnemen voor een deelname aan de Ontdekdezorg Week.

Rijn-GouweCare2Care
RijnmonddeRotterdamseZorg
Groot Amsterdam, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland NoordSIGRA
Noord-BrabantTransvorm
Utrecht, Amersfoort en Gooi- & VechtstreekUtrechtzorg
Kennemerland, Amstelland en Meerlandensamen Voor Betere Zorg
ZeelandViaZorg
Twente, Achterhoek, IJssel-Vecht en Stedendriehoek/Noordwest-VeluweWGV Zorg en Welzijn
Zuid-Holland ZuidWGV Zorg en Welzijn Zuid-holland Zuid
Zuid-, Midden- en West- GelderlandWZW
LimburgZorg aan Zet
Groningen, Friesland, DrentheZorgpleinNoord
Haaglanden en Nieuwe Waterweg NoordZorgZijn Werkt
FlevolandZowelwerk
Week van Zorg en Welzijn
Week van Zorg en Welzijn - Organisaties