Selecteer een pagina

Van 16-21 maart vindt de Ontdekdezorg week plaats. Via tientallen events in het land kunnen mensen kennismaken met onze sector. Dat moet iedereen met een beetje Z-factor wel weten. Daarom doen we een beroep op alle zorg- en welzijnsmedewerkers en organisaties om mee campagne te voeren. Deel, like, comment en nodig uit. Samen maken we de week tot een succes. Hieronder vind je alle nodige materialen.

Toolkit voor organisaties en zorg- en welzijnsmedewerkers
Word ambassadeur voor zorg en welzijn. Roep je zorgzame vriendin, buurman of zoon op om eens kennis te maken met de zorg? Of vertel je hele netwerk dat de Ontdekdezorg week eraan komt. In de toolkit vind je social media posts die je makkelijk kan delen op Facebook, Instagram en Linkedin. Wil je de posts nog persoonlijker maken? We hebben wat voorbeelden toegevoegd. Zet daarnaast de communicatiekracht in van jouw organisatie. Met jullie hulp bereiken we medewerkers en potentiele collega’s. In de toolkit kun je hier ook materialen voor vinden, onder andere: logo’s, informatiebrieven, posters, social media banners en een e-mail handtekening. Download de toolkit en zet hem in! In de toolkit kun je ook een handleiding voor gebruik vinden.

Download hier de toolkit voor organisaties en zorg- en welzijnsmedewerkers.

Drukbestanden voor promotiemateriaal

Wil je in jouw organisatie de Ontdekdezorg week promoten door middel van fysiek promotiemateriaal? Dat kan! Hieronder vind je een toolkit met de drukwerkbestanden voor roll-up banners, beachflags, posters en ansichtkaarten. De materialen zijn op maat gemaakt voor het bestellen van deze roll-up banners en beachflags, maar kunnen bij iedere gewenste drukker besteld worden.

Download hier de toolkit met drukwerkbestanden

Download

 

Week van Zorg en Welzijn - Campagne

Zorg en welzijn in beeld