Selecteer een pagina

Vernieuwde Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn gaat vernieuwen. Het afgelopen jaar hebben we al een mooie slag gemaakt richting focus op zij-instroom en herintreders. Hier gaan we dit jaar mee verder. We vinden het belangrijk om de communicatie over onze sector zorg en welzijn gezamenlijk op te pakken en een duidelijke afzender te geven. Dit gaan we doen door aan te sluiten bij de landelijke Ik Zorg campagne, en tegelijk het eigen gezicht van “De Week” te behouden. Dit betekent dat de vormgeving, middelen, én de naam van De Week veranderen.

Vanaf 2020 gaan we samen de Ontdekdezorg week organiseren. Deze zal plaatsvinden van 16 tot en met 21 maart. Hierin behouden we wat goed was aan de Week van Zorg en Welzijn, en gaan we door middel van meer focus, een nieuwe moderne uitstraling en goede samenwerking richting een nog beter evenement. Voor zorg én welzijn.

Medewerkers als ambassadeurs

We gaan inzetten op zorg- en welzijnsprofessionals als trotse ambassadeurs. Met ruim 1,2 miljoen medewerkers is werken in zorg en welzijn breed vertegenwoordigd in de samenleving. Bijna iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die in onze sector werkt, en we willen gebruik maken van dit enorme netwerk. Deze mensen willen we bij onze sector gaan betrekken door samen regionale netwerkevenementen te organiseren, en mensen vervolgens te verwijzen naar open dagen, meeloopdagen, netwerkborrels en dergelijke binnen organisaties. Een groot vangnet, met vervolgens contact op maat.